Mobile logo hannemore

Versace Jeans

Het merk Versace

Versace is een Italiaans modemerk dat in 1978 werd opgericht door de coutier Gianni Versace. Deze haute couture ontwerper werd in 1997 voor zijn woning in Miami vermoord. Zijn zus Donatella Versace zette het werk van haar overleden broer verder als artistiek directeur en zijn broer Santo Versace leidt het bedrijf als CEO.

Heel wat beroemdheden zijn reeds het gezicht geweest voor Versace; onder wie wijlen prinses Diana, Lady Gaga, Madonna, Demi Moore, Britney Spears, Christina Aguilera en Halle Berry.

De missie van Versace Jeans

Versace Jeans is de meer casual en toegankelijke expressie van het merk Versace. Versace Jeans laat de Versace-fan toe om zichzelf stijlvol te kleden op “me time” momenten of sportieve en sociale aangelegenheden. Dit merk ademt een strakke stijl, een jeugdige uitstraling en onafhankelijkheid.

The brand extended

Versace is een toonaangevend modehuis dat naast kleding ook accessoires, parfums en make-up op de markt brengt. Sinds 1995 behoren ook woonaccessoires tot het assortiment, zoals meubels, verlichting en vloerkleden.

Ontdek hier de schoenen van het merk V 19.69 in de webshop van HanneMore.

Versace - Versace Jeans logo

Warme groeten
Ann Moorhem

Friday Fusion

“Friday Fusion … fashion, food and fun @ U13 Cup”

Hallo trendy!

Nog enkele dagen en het is zover, de eerste Friday Fusion @ U13 Cup!

U13 CUP

De U13 CUP Bassevelde behoort ongetwijfeld tot één van de meest prestigieuze tornooien in Europa voor jong voetbaltalent. Door de jaren heen is de organisatie er in geslaagd om dit voetbaltornooi uit te bouwen tot dé Champions’ League U13.

Ladies night

Tijdens deze 22e editie gaat de aandacht ook uit naar de dames. Speciaal voor hen wordt er op vrijdag 2 juni 2017 de ladies night “Friday Fusion” georganiseerd in de vip-tent van de U13 Cup.

Aanvang van het gebeuren is 19u30.

Ladies, jullie worden hier ontvangen in een winkelcentrum vol beauty, fashion, food & fun!

Tickets in voorverkoop aan slechts 5 EUR per toegangsticket incl. een glaasje cava met amuzehapje en deelname aan de tombola. Prijs aan de kassa is 6 EUR/ticket.

De deelnemende handelszaken zijn:
– Treffer
HanneMore
– Smart
– Something Else
– Tupperware
– Mamzel
– Victoria
– Mika
– Mylène
– Upper at home
– LR
– Step In lingerlie
– Betty nagels & pedicure
– Tammie’s Shop
– Reece Individual
– Hummel
– Easy Feet Shoe
– Bekaert

Plan samen met vriendinnen een “girls night out” en geniet van een ontspannende avond vol shopping plezier.

See you @ Friday Fusion!

Warme groeten
Ann Moorhem

 

Kaarten in voorverkoop bij:
Café Moderne te Bassevelde, Treffer & Something Else te Zelzate, Step-in te Oosteeklo en Frituur Peter te Assenede.

 

 

ANA LUBLIN

De designer

Ana Lublin is een ontwerpster van mode accessoires die geboren is op 21 juni 1981 te Sao Paulo in Brazilië als dochter van een Braziliaanse moeder en een Zweedse vader. Toen Ana 12 jaar was, verhuisde ze samen met haar familie naar Zweden waar ze tijdens haar tienerjaren woonde om uiteindelijk in 2001 naar Turijn in Italië te verhuizen. Het is hier dat Ana Lublin haar studies als Industrieel Ontwerpster voltooide en waar ze de liefde voor mode ontdekte.

Fashion roots & inspiration

De wortels van Ana Lublin maken haar ontwerpen bijzonder vrouwelijk, geïnspireerd door de Braziliaanse vrouw en het hedendaagse Stockholm.

Distribution

Ana Lublin’s accessoires worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. Het label is gericht om verder grenzen te verleggen in de mode wereld. Ontdek alvast hier de accessoires van Ana Lublin.

Logo Ana Lublin

 

Warme groeten
Ann Moorhem

Made in Italia

Het merk

Het mode label Made in Italia staat voor verfijning en elegantie van mode artikelen die geheel in Italië geproduceerd zijn. Het brengt een unieke stijl van Italiaanse mode met aandacht voor details met aandacht voor betaalbare prijzen.

De missie van Made in Italia

Het label heeft als missie de kwaliteit en de uniekheid van de Italiaanse productie te bevorderen en reist daarvoor door heel Italië, van het noorden naar het zuiden, om er met verschillende lokale fabrikanten te kunnen samenwerken, die elk karakteristieke eigenschappen in hun product steken om zo een origineel mode artikel te komen.

Fashion for you

Made in Italia is voor u gekozen en geselecteerd met veel passie en liefde. Het is een mode label vol kleur en vrouwelijkheid. Ontdek de details hier.

MADE IN ITALIA

 

Warme groeten
Ann Moorhem

Versace 19.69

Het merk

V 19.69 werd opgericht in 2001 in Milaan door Alessandro Versace. Zijn expertise in het ontwerpen en zijn ervaring de modewereld zorgden ervoor dat het concept van Alessandro Versace gedomineerd werd door Italiaanse elegantie, stijl en kwaliteit. Vandaag creëert Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl, die deze traditie voortzet, een individuele stijl van lijnen, vormen en materialen die aansluiten bij de hedendaagse trends en de verschillende behoeften van de consument.

De missie van V 19.69

Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl richt zich op kwaliteitsbehoud van het merk met oog voor zijn traditie en stijl. Doorheen de evolutie van dit merk binnen het bedrijf, en in zijn nieuwe samenwerkingen, werd steeds de kwaliteit verzekerd zonder compromissen te sluiten. Het merk benadrukt en waarborgt een ongeëvenaarde markering.

De waarden van V 19.69

De waarden van V 19.69 zijn kwaliteit, verantwoording, creativiteit en ondernemerschap.

V 19.69 garandeert kwaliteit op het resultaat en het eindproduct, alsook op zijn globale imago. Het merk biedt verantwoording van het product tegenover de consument. Door het voeren van een continu onderzoek naar de internationale trends en door observatie van de behoeften van de consument, brengt V 19.69 door zijn creativiteit originele mode op de markt. Door het bedrijf zijn ondernemerschap en wereldwijde partnerships voert het een continue en stabiele ontwikkeling.

 

Ontdek hier de schoenen van het merk V 19.69 in de webshop van HanneMore.

V 19.69 Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl

Warme groeten
Ann Moorhem

Edelsteen albast

De kleur

De edelsteen albast (fijnkorrelige structuur) of seleniet is een kristallijne vorm van gips. De steen is puur wit, oranje, bruin of groen van kleur.

De psychisch werking

– is een zeer spirituele steen die beschermend en inzichtgevend werkt;
– bevordert contact met engelen en gidsen, vergemakkelijk meditatie, telepathie, waarzeggerij en mediamieke gaven;
– reinigt en beschermt het aura;
– stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in levenslessen;
– brengt rust, vrede en balans bij jezelf of in een ruimte;

 

De fysische werking

Seleniet heeft een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding.

Groen seleniet versterkt je gevoel van eigenwaarde en heeft een positieve invloed op de effecten van ouder worden.

Oranje seleniet is een aardende steen als je met engelen werkt.

Vissenstaartseleniet werkt rustgevend, vermindert spanningen en zorgt voor emotionele balans. De steen vergemakkelijkt het contact met engelen en heeft een positieve werking op de zenuwen.

De verzorging

Seleniet mag niet gereinigd worden door stromend water. Kristallen lossen op als ze in contact komen met water. Seleniet hoeft niet vaak gereinigd te worden, omdat hij zelfreinigende eigenschappen heeft. Wat maakt dat de steen kan gebruikt worden om andere edelstenen te reinigen en op te laden. Leg seleniet af en toe eens een nacht in het maanlicht zodat hij optimaal zijn werking kan doen.

Sterrenbeeld

Stier

Chakra

7e chakra of kruinchakra

Edelsteen howliet

De kleur

De edelsteen howliet is een witte steen met grijze aders. Howliet laat zich gemakkelijk verven. Het verven van deze steen verandert zijn werking niet. Zijn werking blijft even krachtig.

De psychisch werking

– is een zeer aardende steen die bewust maakt en zelfcontrole bevordert;
– helpt woede / boosheid te beheersen (bij absorptie van woede de steen reinigen!) en maakt minder kritisch;
– brengt ontspanning en heeft daardoor een positieve werking op stress, slaapproblemen en nachtmerries;
– maakt leergierig, versterkt het geheugen en ondersteunt het studeren;
– harmoniseert de hersenhelften dat creativiteit en communicatieve vaardigheden bevordert;
– geeft een evenwichtig gevoel;
– versterkt de werking van andere stenen.

De fysische werking

Howliet versterkt tanden, botten en gewrichten. Broze nagels, kalknagels en nagelbedontstekingen zijn klachten die howliet heelt. De steen heelt wondjes en verlicht huidirritaties ten gevolge van contactvergiftiging (zoals producten) en verzacht insectenbeten met uitzondering van westpensteken.

De verzorging

Kan op verschillende manieren gereinigd worden.

Sterrenbeeld

Tweeling en weegschaal

Chakra

7e chakra of kruinchakra

SEXY WOMAN

SEXY WOMAN het kledingmerk

De designers van SEXY WOMAN zetten een kledingmerk neer met een sterk “Cargo Chic & Punk ’n Roll”-gehalte waarin denim een grote rol speelt. SEXY WOMAN brengt Italiaanse mode en de klassieke jeans samen op een unieke manier. Met SEXY WOMAN kom je steeds origineel voor de dag. Een tikkeltje gedurft, maar Ooo zo fashionable!

SEXY WOMAN versus FASHIONISTA

SEXY WOMAN voor de fascinerende vrouw die, bewust van haar macht, gebruik maakt van kleding als instrument om haar vormen te accentueren en op een onweerstaanbare manier wordt nagekeken. 😉

SEXY WOMAN de make-off

Elk kledingstuk wordt één voor één behandeld in functie van de bijzondere details. De afwerking wordt met de hand gemaakt. Deze uniciteit is een meerwaarde voor elk kledingstuk van dit Italiaanse kledingmerk.

Sexy Woman Italian Fashion and jeans wear

Addio bella!
Ann Moorhem

Mineraal hematiet

De kleur

Het mineraal hematiet is roodbruin tot zwartgrijs met een metaalglans. Het is een ijzererts die licht magnetisch is.

De psychisch werking

– Is aardend, beschermend en harmoniserend;
– vergroot het zelfvertrouwen, zelfrespect en versterkt de wilskracht en de overleveningdrang;
– stimuleert de concentratie en het geheugen;
– biedt hulp bij verslavingen en dwangstoornissen.

De fysische werking

– Stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes;
– heeft een krachtige werking op het bloed en heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedarmoede, neusbloedingen en aambeien;
– heeft een bestrijdende werking tegen krampen in de benen en slapeloosheid.

De verzorging

Hematiet kan op verschillende manieren gereinigd en opgeladen worden. Let op met water! Steeds goed afdrogen anders gaat de steen roesten. Klik hier om het reinigen en opladen van natuurstenen na te lezen.

Sterrenbeeld

Ram

Chakra

1e chakra, het basischakra

Edelsteen lilac stone

De kleur

De edelsteen lilac stone is in basis lavendelkleurig, maar de steen komt ook in andere kleurtinten voor die tegen lavendel aanleunen.

De psychisch werking

– Lilac stone werkt in tegen mentale problemen en depressies;
– brengt rust bij stress en stimuleert om jezelf ter herontdekken;
– verdiept de meditatie en emotionele heling door zijn spirituele energie die een verbinding maakt met centrum van je innerlijke zelf;
– stimuleert het intellectuele en het analytisch denkvermogen;
– ondersteunt de menopauze en verbetert stemmingswisselingen.

Als je de steen dagelijks binnen jouw aura draagt, dan zult u zijn kalmerende energie ervaren.

De fysische werking

Lilac stone verlicht uitputting, sterkt het immuunsysteem aan en werkt allergieën tegen. Zijn zeer positieve energie werkt kalmerend op het zenuwstelsel en het hart. Deze steen helpt bij: Alzheimer, ischias en neuralgie (zenuwpijnen), pijnlijke gewrichten, artritis en ontstekingen.

De verzorging

Klik hier om het reinigen en opladen van natuurstenen na te lezen.

Sterrenbeeld

Weegschaal.

Chakra

Lilac stone werkt binnen alle chakra’s, maar is het meest effectief bij de hoogste chakra’s.

Edelsteen jade

De kleur

De edelsteen jade is voornamelijk groen, geelgroen of paars van kleur.

De psychisch werking

– beschermende steen die geluk, voorspoed en rijkdom aantrekt;
– verbindt je met de natuur en laat je de energie ademen;
– biedt de kans om dromen te onthouden en de boodschappen daarvan te achterhalen (plaats jade dan in de slaapkamer);
– biedt o.m. ook bescherming tegen ziekte, bedrog, uitbuiting en tijdens het reizen;
– stimuleert liefde, vriendschap en het trouw zijn;
– brengt wijsheid;
– heeft een kalmerende werking die negatieve gedachten en emoties verzacht, zoals irritatie, boosheid, angst en verdriet;
– verzacht schuldgevoelens;
– leert op een zachte manier om grenzen te stellen en op te komen voor jezelf.
Jade sterkt je als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt.

De fysische werking

– heeft een zuiverende en ontgiftende werking;
– heeft een positieve werking op de milt, de bijnieren, de vochtbalans en de vruchtbaarheid;
– ondersteunt bij klachten met de nieren en de blaas, zoals: blaasontstekeing, nierstenen en bedplassen;
– bevordert lichamelijk herstel na een operatie of ziekte;
– kan kalmerend werken op het hart, het zenuwstelsel en tijdens een bevalling.

* Zwarte jade biedt voornamelijk bescherming tegen negatieve energieën van buitenaf en tegen jouw eigen beperkingen.
* Witte jade maakt connectie met hogere energieën en de intuïtie. Het voorkomt afleiding en besluiteloosheid en gericht zich voornamelijk op het geheel.
* Paarse jade werkt zuiverend en beschermend op spiritueel vlak en het vergroot het gelukkig zijn. Het heeft een verlichtende en inzichtgevende werking.

De verzorging

Er zijn meerdere mogelijkheden om de natuursteen jade te reinigen en op te laden.

Sterrenbeeld

Weegschaal

Chakra

4e chakra of het hartchakra

 

Edelsteen topaas

De kleur

De edelsteen topaas is vaak rood of gelig, maar hij kan ook wit, grijs, groen, blauw of oranje zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend en glanst. Door geel-bruine topaas te verhitten ontstaat een roze of rode kleur. bij het blootstellen van topaas aan straling kleurt de steen blauw.

De psychisch werking

– ontwikkelt op een zachte manier en stimuleert zelfverwezenlijking;
– helpt het levenspad te vinden en te vertrouwen innerlijke wijsheid;
– helpt doelen te stellen en te bereiken;
– bevordert empathie, openheid, eerlijkheid, waarheid, vreugde en voorspoed;
– balanseert de energiebanen en stimuleert artistieke creativiteit.

De fysische werking

Topaas brengt de spijsvertering en stofwisseling in evenwicht. Het stimuleert verbrandingsprocessen en beïnvloed tegelijk anorexia op een positieve manier. De steen versterkt ook de zenuwen.

* Blauwe topaas werkt voornamelijk in op de geest. Het verdiept de concentratie en stimuleert informatieverwerking, het is een ideale steen om te dragen bij het studeren of examens. Verder stimuleert het creativiteit en bevordert de inspiratie. Ook verbetert deze steen de expressie, de communicatie en plankenkoorts doordat het o.m. de emoties in balans brengt.
Fysisch werkt blauwe topaas bloeddruk verlagend en heeft een positieve werking op de ogen, oren, keel, nek, schedel, hoofdpijn en migraine, kaken, spraakproblemen en stressgerelateerde klachten die kunnen leiden tot een burn-out.

* Witte topaas heeft een zuiverende energie die het aura reinigt en een helende werking heeft op de ziel. Het zet negativiteit om in positiviteit. Het geeft vertrouwen op jouw levenspad en leidt tot spirituele kracht, ontwikkeling en inzicht.
Fysisch bevordert witte topaas genezing en kan het ondersteuning bieden bij longaandoeningen, zoals: emfyseem, taaislijmziekte, astma, verkoudheid, longontsteking, maar ook griep en allergieën.

* Goudtopaas stimuleert persoonlijke kracht en ontwikkeling. Het helpt dromen te realiseren en trekt succes & overvloed aan. De steen biedt vertrouwen, optimisme en stimuleert liefde en zelfrespect.
Fysiek geeft goudtopaas kracht en energie om vermoeidheid en uitputting tegen te gaan. Het bevordert herstel na een operatie  of ziekte door o.m. de bloedcirculatie en weefsel-regeneratie te stimuleren. Het heeft een positieve werking op de lever, maag, nieren, blaas, galblaas, het hormoonstelsel, dementie, Alzheimer, depressie en koude handen en voeten.

De verzorging

Topaas kan onder invloed van felle zon verkleuren. Klik hier om het reinigen en opladen van natuurstenen na te lezen.

Sterrenbeeld

Tweelingen, leeuw en boogschutter

Chakra

Geel – goud – bruin: 3e chakra of navelchakra
Blauw: 5e chakra of keelchakra & 6e chakra of derde oog chakra
Wit: 7e chakra of kruinchakra
Mystic topaas (multi color – paars – rood – groen): 4e chakra of hartchakra & 6e chakra of of derde oog chakra & 7e chakra of kruinchakra

Edelsteen zandsteen

De kleur

De edelsteen zandsteen is bruin van kleur. De kern bestaat uit zandsteen dat omgeven is door een metaallaagje met een hoog ijzergehalte, waaronder koper dat het glitter effect weergeeft.

De psychisch werking

– is een sterk aardende steen;
– versterkt de levensenergie;
– helpt blokkades doorbreken;
– wekt een gevoel van geluk en werkt tegen neerslachtigheid en depressies;
– brengt lichaam, geest en ziel in balans.

De fysische werking

Zandsteen helpt om te ontspannen en werkt tegen slaapproblemen. Vanwege zijn kracht en bescherming wordt de zandsteen in de Indiaanse cultuur gebruikt bij o.m. vision quests. Zandsteen bevordert ook het immuunsysteem en de vruchtbaarheid.

De verzorging

Zandsteen wordt best niet met water gereinigd. Klik hier om het reinigen en opladen van natuurstenen na te lezen.

Chakra

1e chakra of het basischakra & 6e chakra of derde oog chakra

Edelsteen agaat

De kleur

De edelsteen agaat kan voorkomen in wit, grijzig, blauw, roodachtig en bruintinten. De steen kan ook banden hebben. De steen is licht doorschijnend en is mat of heeft een zijdeglans.

De psychisch werking

– is aardend;
– brengt stabiliteit en beschermend;
– bevordert innerlijke rust;
– stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie;
– spoort een objectieve kijk aan;
– bevordert de concentratie en het analytisch denkvermogen.

Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

De fysische werking

Agaat heeft een positieve werking op moeder en kind tijdens de zwangerschap, omdat hij beschermend werkt, de groei stimuleert en een gunstige werking heeft op de baarmoeder. de steen heeft een positieve werking op de maag, de blaas, de ogen, de bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

De verzorging

Klik hier om het reinigen en opladen van natuurstenen na te lezen.

Edelsteen zonnesteen

De kleur

De zonnesteen is perzik- tot oranjekleurig met een natuurlijke glitter. De kleur kan variëren van beige-geel, lichtbruin-oranje, perzik-roze tot oranje-rood.

De psychisch werking

– bemoedigt de levensvreugde, optimisme en een positieve ingesteldheid;
– vergroot de eigenwaarde en het zelfvertrouwen.

Het is een doeltreffende steen depressies tegen te gaan.

De fysische werking

De zonnesteen stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heeft een positieve werking op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.

De verzorging

Er zijn meerdere mogelijkheden om de zonnesteen te reinigen en op te laden.

Sterrenbeeld

Leeuw en weegschaal

Chakra

2e chakra of heiligbeenchakra & 3e chakra of navelchakra

Edelsteen blue lace agaat of grijze agaat

De kleur

De edelsteen blue lace agaat, ook wel avaloniet genoemd, is blauw-grijs van kleur.

De psychisch werking

– sterke invloed op de communicatie, de spraak en het taalvermogen om zich goed en beheerst te kunnen uiten;
– vergroot de diplomatie en het vermogen om te luisteren naar jouw gesprekspartner;
– stimuleert het sociale aspect, optimisme en vrolijkheid, creativiteit, openheid, enthousiasme en samenhorigheid;
– geeft inzicht, zelfvertrouwen en bevordert het vermogen om weerstand te doorbreken en veranderingen toe te laten;
– verbetert het geheugen en kalmeert bij stress (ideaal tijdens examens);
– werkt tegen verlatingsangst;
– heelt innerlijke wonden en jeugdtrauma’s en helpt om oude patronen te doorbreken.

De fysische werking

– een reinigende en verkoelende werking, werkt koortswerend en ontstekingsremmend;
– is bloeddruk verlagend en sterkt het immuunsysteem aan;
– heeft een positieve invloed op de keel, de longen, de ademhaling, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding;
– vermindert vochtophoping en bevorderd de productie van insuline;
– helpt bij nek- en schouderproblemen en vermindert blokkades van spieren en zenuwen;
– versterkt het skelet en ondersteunt het herstel bij botbreuken;
– verzacht couperose;
– versterkt het moedergevoel en stimuleert daardoor ook de melkproductie bij borstvoeding.

* Blauwe chalcedoon helpt bij problemen met schouder en nek. Hij neemt beginnende blokkades weg van spieren, zenuwen en skelet. Dat maakt de steen een goede hulp bij het voorkomen van RSI (Repetitive strain injury ) door langdurig werken aan een beeldscherm.
* De steen versterkt het skelet en ondersteunt het herstel bij botbreuken.
* De steen helpt ook bij het herstel van haarvaatjes in geval van couperose

De verzorging

Er zijn meerdere mogelijkheden om de natuursteen blue lace agaat te reinigen en op te laden.

Sterrenbeeld

Kreeft, boogschutter en tweeling

Chakra

5e chakra / keelchakra en 6e chakra / derde oog chakra

Kleur bekennen ...

Mode gaat samen met de seizoenen, hun kleuren en stijlen.

Recensie workshop KLEUR

“Toffe presentatie, vol geduld en boeiend gebracht! Zéér goede aanpak!”

- Evelyne Teirlynck -
Recensie workshop KLEUR

“Zeer interessant. Veel betrouwbare informatie gekregen. Zeer lieve en goede uitleg. Tip top in orde!”

- Vanessa Teirlynck -
Recensie workshop KLEUR

“Verrassend, leerrijk en zeer duidelijk!”

- May Leyten -
Recensie workshop KLEUR

“Men is nooit te oud om te leren. Deze consulente weet van aanpakken. Bedankt!”

- Martine De Saedeleer -
Recensie workshop KLEUR

“Ik vond het aangenaam en heel leerrijk.”

- Marleen De Backer -
Recensie workshop KLEUR

“Klaar en duidelijk! Een 10/10.”

- Geert Callebaut -
Recensie workshop KLEUR

“Zeer gevarieerde en interessante uitleg! De consulente is spontaan en duidelijk.”

- Katrien Verhelst -
Recensie Kleur- en Stijladvies

“De professionaliteit was verrassend! Het advies is heel goed gedocumenteerd. De consulente is een aangenaam persoon. Ik ben blij met de persoonlijke aanpak. Ook een goed idee om bv te boeken voor een vrouwennamiddag.”

- M. VDN -
Recensie workshop KLEUR

“Zeer goed uitgelegd & besproken. Ik zal zeker het kleurenpalet gebruiken. Ik heb een betere kijk op het gebruiken van kleuren.”

- Linda De Caluwè -
Recensie workshop KLEUR

“Je goed voelen begint met je uitstraling. Je uitstraling begint met de juiste kledij. De juiste kledij begint met de juiste kleuren.”

- Marie Rose Verplancke -
Recensie Passigatti bij HanneMore

“Mooie sjaals en zeer goede kwaliteit!”

 

- Geert Callebaut -
Blog

Blog – Trends & Events

- -