Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

PASSIGATTI

PASSIGATTI, Italiaanse sjaals & shawls en tassen voor elk moment, voor elke gelegenheid.

Welkom in de HanneMore online winkel. Bij ons vind je speciale sjaals, stola’s, capes, poncho’s, tassen en accessoires voor dames die uitkijken naar de eindeloze styling mogelijkheden om bij zichzelf toe te passen. Lekker trendy, cosy en warm! Maar ook fijnzinnig, vrouwelijk en fragiel! HanneMore heeft met PASSIGATTI een modelabel in huis dat sjaals & shawls en tassen ontwerpt voor elk moment en voor elke gelegenheid.

Elk seizoen brengt PASSIGATTI een zeer gevarieerd gamma aan mode-accessoires in de verschillende collecties Uomo, Donna en Premium met als doel: mode ontwerpen op een innovatieve en creatieve manier met een algemene look die steeds vernieuwing brent en bovenal een individuele stijl creëert. 🙂

De accessoires van PASSIGATTI altijd een tikkeltje meer.

HanneMore houdt van de veelzijdigheid die dit label brengt en de onbegrensde combinatiemogelijkheden die hun sjaals, tassen en accessoires bieden!

Het is geïnspireerd door verschillende culturen en de Italiaanse Dolce Vita. De eigenheid van de ontwerpers met de bloemen- en dierenprints, batikeffecten en paisley motieven hebben een vaste waarde. Dit fashion label heeft ook veel aandacht voor de afwerking van de artikelen. Omzoomde randen, kwastjes, kralen, studs, borduurwerk, digitale prints, speciale kleurtechnieken, nepbont, charm items, … geven de accessoires van PASSIGATTI altijd een tikkeltje meer. Deze details maken jouw garderobe veelzijdig. Ze liften jouw imago naar een hoger level. In de collecties vind je steevast ook invloeden terug van de klassieke pied-de-poule en strepen ontwerpen. Zelfs voor wie houdt van soberheid met een ingetogen en effen basis, vindt in onze webwinkel haar ding!

PASSIGATTI is vakmanschap!

Vakmanschap van de bovenste plank door het gebruik van kwalitatieve materialen, zoals ondermeer fijn modal, zachte cashmere, warme wol, stevig katoen, natuurlijk linnen, soepele zijde en het vernieuwende lyocell tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast denkt PASSIGATTI ook ecologisch door gebruik te maken van gerecycleerd polyester.

Het merk PASSIGATTI

In 1950 werd het merk PASSIGATTI opgericht door Giorgio Passigatti. Hij hield vast aan de kwalitatieve en vernieuwende meerwaarde van de sjaal. Ondertussen is de kleine sjaal fabriekant uitgegroeid tot een toonaangevend modelabel dat vandaag opereert onder leiding van zijn zoon, Alexander Passigatti, die het etiket met Italiaanse flair naar een internationaal niveau tilt.

PASSIGATTI draag je met PASSIE!

passigatti-sjaals-en-tassen-bij-hannemore

Warme groeten
Ann Moorhem