Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

Miracles

Miracles come in many ways!

Miracles by Annelien Coorevits is in één woord “vernieuwend”. Het label bestaat sinds mei 2015. Het heeft meerdere juwelen collecties in verschillende prijsklassen, materialen en stijlen. Voor de echte fashionista’s zijn er ook de handtassen en sjaals. Verder brengt Miracles ook sfeer met de geurkaarsen. HanneMore biedt je een ruime keuze aan Miracles hebbedingetjes in onze online winkel en home parties!

AC collectie

AC van MirACles is een verwijzing naar de initialen van Annelien Coorevits. De basis van deze collectie is chirurgisch staal dat is verguld een wit- of roségoud. De steentjes en parels van Swarovski. Positief aan dit basismateriaal is dat het hypoallergeen is.

Temptation collectie

Temptation is jong, hip en betaalbaar! Deze collectie is een knipoog naar het jeugdige publiek. Hier is voornamelijk gebruik gemaakt van kunstleer en het basismateriaal koper met een ziver-, goud-, of rosékleurige legering, alsook sierstenen.

Handmade collectie

Dit zijn verfijnde juwelen met een artisanale uitstraling. Ook hier is er gebruik gemaakt van een hypoallergene basis die gehuld is in een 22 karaat gouden plating. Elk juweeltje heeft elementen van half edelsteen. Naast hun karakteristieke uitstraling staan half edelstenen bekend omwille van hun natuurlijke aura. Elke soort edelsteen heeft typerende krachten die lichamelijke en mentale ondersteuning bieden. Per artikel vind je in de HanneMore webshop een beschrijving van de edelsteen en zijn energie.

Exclusive collection

De Exclusive collection heeft een luxueuze en een statige uitstraling gemaakt van 925 sterling zilver dat al dan niet een gouden plating heeft. Hier is gebruik gemaakt van zirkonia. Dit is een synthetische steen die de optische eigenschappen van een diamant sterk benadert en een prachtige schittering heeft.

Limited Edition

Deze collectie biedt exclusiviteit tegen een betaalbare prijs. De Limited Edition is opgedeeld in drie luiken:

  1. Halskettingen met de 8 chakra’s in 925 Sterling zilver verguld in 14k roségoud;
  2. Oorbellen uit Belgisch haakwerk in metalic draad en Swarovski parels;
  3. Bling-bling oorbellen met een basis uit chirugisch staal verguld in wit- of roségoud en welke zijn ingezet met Swarovskistenen.

Symbolisch staat elke chakra voor een energielichaam van de mens. Per artikel vind je de beschrijving van het chakra en waarvoor het staat.

Elena for kids

Met Elena for kids brengt Miracles een beperkte kids collective uit. Elena is het dochterje van Annelien Coorevits. Deze kids collectie bestaat dan ook voornamelijk uit mother-daughter items.

Miracles by Elena for kids

Het label Miracles by Annelien Coorevits.

mirACels is een samenwerking tussen Annelien Coorevits (Miss België 2007, TV-gezicht, echtgenote van Anderlecht-speler Olivier Deschacht) en oprichters Wim en Hilde De Valck. Zij hebben een jarenlange ervaring in de wereld van interieur, waardoor dit duo de juiste materialen weet uit te kiezen en te combineren.

Garantie

Voor alle juwelen geldt een garantie op fabricagefouten. Miracles biedt een inhouse herstelservice aan die vlot en snel werk aflevert.

Verpakking

Alle juwelen worden verpakt in een fluwelen Miracles zakje ter bescherming van jouw juweeltje. Bovendien oogt het ook mooi als verpakking. Bij aankoop van +75 EUR ontvangt u een mini Miracles hoedendoosje.

Laat je verrassen! Miracles come in many ways …

 

Miracles by Annelien Coorevits label

Volg ons op FaceBook!

Warme groeten
Ann Moorhem