Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

Labussé

Labussé is een Belgisch juwelenlabel. Het is een echt pareltje! En dat mag je nog letterlijk nemen ook. 🙂

Labussé zegt: “Classic never dies”, maar dit is niet zomaar een klassieker!

De armbanden van Labussé zijn zeer gegeerd omwille van hun klassieke stijl die gemixt wordt met hedendaagse invloeden. Labussé maakt haar juwelen kostbaar door het gebruik van parels uit halfedelstenen. De charme details voegen speelse vrouwelijkheid toe aan de collecties. De strakke laké parels hullen het klassieke dan weer in een stoer jasje.

Bij de metalen armbanden wordt er gebruik gemaakt van stainless steel als basis. Hier zijn de armbanden sierlijk gesigneerd met de initialen LB aan de onderkant.

De kleuren van de juwelen gaan mee met de seizoenen. Van donker in de wintermaanden gecombineerd met warme en koele tinten; tot licht en helder in het voorjaar gecomineerd met veel kleur.

Achter dit fashionlabel staat een jong, ambitieus en creatief team met een visie dat veel aandacht heeft voor het product en het design.

De armbanden van Labussé zijn stuk voor stuk unieke items om te dragen. Eén enkel stuk om op een subtiele manier jouw outfit af te kleden. Of een mix & match van Labussé om de aandacht naar jouw armbandenset te trekken. Combineer Labussé gerust ook met andere merken.

Leuke tip!
De wrap armbanden van Labussé kunnen ook als halsketting gedragen worden.

Labussé is meer dan klassiek … Het is uniek en veelzijdig!
Ontdek het hier.

Labussé

Labussé armbanden

Warme groeten
Ann Moorhem