Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

SEXY WOMAN

SEXY WOMAN het kledingmerk

De designers van SEXY WOMAN zetten een kledingmerk neer met een sterk “Cargo Chic & Punk ’n Roll”-gehalte waarin denim een grote rol speelt. SEXY WOMAN brengt Italiaanse mode en de klassieke jeans samen op een unieke manier. Met SEXY WOMAN kom je steeds origineel voor de dag. Een tikkeltje gedurft, maar Ooo zo fashionable!

SEXY WOMAN versus FASHIONISTA

SEXY WOMAN voor de fascinerende vrouw die, bewust van haar macht, gebruik maakt van kleding als instrument om haar vormen te accentueren en op een onweerstaanbare manier wordt nagekeken. 😉

SEXY WOMAN de make-off

Elk kledingstuk wordt één voor één behandeld in functie van de bijzondere details. De afwerking wordt met de hand gemaakt. Deze uniciteit is een meerwaarde voor elk kledingstuk van dit Italiaanse kledingmerk.

Sexy Woman Italian Fashion and jeans wear

Addio bella!
Ann Moorhem