Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

Versace 19.69

Het merk

V 19.69 werd opgericht in 2001 in Milaan door Alessandro Versace. Zijn expertise in het ontwerpen en zijn ervaring de modewereld zorgden ervoor dat het concept van Alessandro Versace gedomineerd werd door Italiaanse elegantie, stijl en kwaliteit. Vandaag creëert Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl, die deze traditie voortzet, een individuele stijl van lijnen, vormen en materialen die aansluiten bij de hedendaagse trends en de verschillende behoeften van de consument.

De missie van V 19.69

Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl richt zich op kwaliteitsbehoud van het merk met oog voor zijn traditie en stijl. Doorheen de evolutie van dit merk binnen het bedrijf, en in zijn nieuwe samenwerkingen, werd steeds de kwaliteit verzekerd zonder compromissen te sluiten. Het merk benadrukt en waarborgt een ongeëvenaarde markering.

De waarden van V 19.69

De waarden van V 19.69 zijn kwaliteit, verantwoording, creativiteit en ondernemerschap.

V 19.69 garandeert kwaliteit op het resultaat en het eindproduct, alsook op zijn globale imago. Het merk biedt verantwoording van het product tegenover de consument. Door het voeren van een continu onderzoek naar de internationale trends en door observatie van de behoeften van de consument, brengt V 19.69 door zijn creativiteit originele mode op de markt. Door het bedrijf zijn ondernemerschap en wereldwijde partnerships voert het een continue en stabiele ontwikkeling.

 

Ontdek hier de schoenen van het merk V 19.69 in de webshop van HanneMore.

V 19.69 Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl

Warme groeten
Ann Moorhem