Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

Made in Italia

Het merk

Het mode label Made in Italia staat voor verfijning en elegantie van mode artikelen die geheel in Italië geproduceerd zijn. Het brengt een unieke stijl van Italiaanse mode met aandacht voor details met aandacht voor betaalbare prijzen.

De missie van Made in Italia

Het label heeft als missie de kwaliteit en de uniekheid van de Italiaanse productie te bevorderen en reist daarvoor door heel Italië, van het noorden naar het zuiden, om er met verschillende lokale fabrikanten te kunnen samenwerken, die elk karakteristieke eigenschappen in hun product steken om zo een origineel mode artikel te komen.

Fashion for you

Made in Italia is voor u gekozen en geselecteerd met veel passie en liefde. Het is een modelabel vol kleur en vrouwelijkheid. Ontdek de details hier.

MADE IN ITALIA

 

Warme groeten
Ann Moorhem