Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

Versace Jeans

Het merk Versace

Versace is een Italiaans modemerk dat in 1978 werd opgericht door de coutier Gianni Versace. Deze haute couture ontwerper werd in 1997 voor zijn woning in Miami vermoord. Zijn zus Donatella Versace zette het werk van haar overleden broer verder als artistiek directeur en zijn broer Santo Versace leidt het bedrijf als CEO.

Heel wat beroemdheden zijn reeds het gezicht geweest voor Versace; onder wie wijlen prinses Diana, Lady Gaga, Madonna, Demi Moore, Britney Spears, Christina Aguilera en Halle Berry.

De missie van Versace Jeans

Versace Jeans is de meer casual en toegankelijke expressie van het merk Versace. Versace Jeans laat de Versace-fan toe om zichzelf stijlvol te kleden op “me time” momenten of sportieve en sociale aangelegenheden. Dit merk ademt een strakke stijl, een jeugdige uitstraling en onafhankelijkheid.

The brand extended

Versace is een toonaangevend modehuis dat naast kleding ook accessoires, parfums en make-up op de markt brengt. Sinds 1995 behoren ook woonaccessoires tot het assortiment, zoals meubels, verlichting en vloerkleden.

Ontdek hier de selected Versace items voor jou in onze webshop HanneMore.

Versace - Versace Jeans logo

Warme groeten
Ann Moorhem