Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

Sweet7 accessoires at HanneMore webshop

Sweet7 the brand

Sweet7 is een Nederlands sierradenmerk dat trendy mode accessoires brengt met oog voor natuurlijke materialen, zoals: leder, touw, schelpen, buffelhoorn en halfedelstenen. De metalen zijn nikkel vrij en er wordt vaak ook gebruik gemaakt van stainless steel, wat de sierraden een kwalitative boost geven die zijn afgewerkt met een zilveren, gouden of rosé topic.

Made with Love

Dit merk gaat mee met de modetrends in kleur en stijl!  Naast basic voor elke dag, wordt er ook rond thema’s gewerkt. Het merk staat voornamelijk bekend om zijn sieraden met boho-glam in Ibiza style. Maar het biedt ook een brede waaier aan glitter & statement voor feestgelegenheden waarbij overvloedig gebruik wordt gemaakt van sierstenen.

Mooi en betaalbaar

More is more … dit is het leuke aan dit alles! De accessoires ogen niet alleen hip en mooi, ze zijn ook zeer betaalbaar. Tegen een koopje is jouw outfit zo gepimpt. Waar wacht je nog op? Hier zit je niet verlegen om een paar oorbellen meer.

Het aanbod

Het merk biedt oorbellen, kettingen, armbanden, ringen, sleutelhangers en broches om jouw look af te werken met een feestelijke toets, of eerder eenvoud, een tikkeltje stoer of real flowerpower.

HanneMore webshop

Klik hier om de Sweet7 artikelen te bekijken in onze webshop en bereid jouw garderobe verder uit met gepaste accessoires om accenten te leggen op jouw gelaat of kledij zoals jij het wilt samen met HanneMore, HanneMore, HanneMore, more & more … x

Heb je vragen over onze accessoires? Zoek je wat je niet vind? Twijfel je of één van onze accessoires jou wel zou passen?
Aarzel dan niet en contacteer ons! Mail info@hannemore.be met jouw vraag. Onze kleur- en stijl consulente beantwoordt graag jouw vraag en helpt je bij het maken van de juiste keuze om je te laten stralen. HanneMore is dé webshop met persoonlijk advies op jouw maat!

Warme groeten
HanneMore Team

Sweet7 the brand of fashion accessories