Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

Sweet Deluxe

Sweet Deluxe the brand

Size does matter! Met de juwelen van het Duitse merk Sweet Deluxe maak je een statement. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar romantiek, klassiek of trendy en opvallend; Sweet Deluxe biedt jou een ruim assortiment aan. Het heeft net dat tikkeltje meer en werkt jouw outfit af met opvallende parels, fonkelende stenen en schitterende kralen.

Zit je niet verlegen om kleur te dragen? Dan is Sweet Deluxe jouw partner in crime met opvallende kleuren of tijdloos zwart-wit en zilver-goud.

Sweet Deluxe past helemaal in het plaatje van kleur en stijl voor de durvers!

Naast juwelen biedt Sweet Deluxe ook leuke accessoires aan om jou nog meer persoonlijkheid te geven. In een handomdraai tover je jouw sobere outfit om in een originele look. Een klassieke business look, afgewerkt met een trendy broche. Of een eenvoudige jurk met leder jacket die je afwerkt met een opvallende halsketting. Sweet Delux houdt van een speelse twist en gunt jou heel wat bewonderingswaardige blikken. J

HanneMore webshop

Klik hier om de Sweet Deluxe artikelen te bekijken in onze webshop en bereid jouw garderobe verder uit met gepaste accessoires om accenten te leggen op jouw gelaat of kledij zoals jij het wilt samen met HanneMore, HanneMore, HanneMore, more & more … x

Heb je vragen over onze accessoires? Zoek je wat je niet vind? Twijfel je of één van onze accessoires jou wel zou passen?
Aarzel dan niet en contacteer ons! Mail info@hannemore.be met jouw vraag. Onze kleur- en stijl consulente beantwoordt graag jouw vraag en helpt je bij het maken van de juiste keuze om je te laten stralen. HanneMore is dé webshop met persoonlijk advies op jouw maat!

Warme groeten
HanneMore Team

Sweet Deluxe at HanneMore