Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty … More quality for your life.

Het aanbod van LR Health & Beauty bevat producten die een betere levenskwaliteit aanbieden. De producten hebben een échte toegevoegde waarde. Het gamma bestaat uit voedingssupplementen en verzorgingsproducten, alsook twee make-uplijnen en parfumlijn.
LR Deluxe is een professionele make-up van topkwaliteit die aan de hoogste eisen voldoet.
LR Colours is een kwalitatieve make-uplijn voor jonge trendsetters.

 

Onderscheiding

Aloë vera is dé rode draad doorheen het LR-gamma, waarbij dat LR zich onderscheid van de concurrentie door haar professionalisme en haar expertise in het produceren van hoogwaardige en kwalitieve producten. Om dit extra kracht bij te stellen, zijn de producten van LR gecertificeerd door onafhankelijke internationale instanties, zoals: International Aloe Science Council, SGS Institut Fresenius GmbH en Dermatest research Institure for reliable results.

 

Patent

Bovendien is LR Healt & Beauty patenthouder van een reeks producten uit haar gamma, waarbij dat LR de natuur altijd als model neemt en het combineert met de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Deze unieke LR-producten met een maximaal effect zijn buitengewone innovaties die doeltreffende oplossingen bieden, waarvoor LR een patent aanvraagt om haar uniek concept te garanderen.

 

Zelf getest met positief resultaat

Alvorens het engagement met LR Healt & Beauty aan te gaan, heeft HanneMore zelf de producten van LR Health & Beauty getest gedurende een aantal maanden. En het mag gezegd worden: LR heeft enkele pareltjes in haar gamma die jouw schoonheid en gezondheid boosten.
Het HanneMore team is helemaal fan en die ervaring delen we graag met jou.

 

Catalogus

In de HanneMore webshop vind je een reeks LR-producten, maar weet dat je het hele LR-gamma bij HanneMore kunt bestellen.

Hier vind je de link naar de online catalogus van LR Healt & Beauty 2018: http://www.consulenteworden.be/sites/default/files/Collectie_2018.pdf

Wil je graag LR-producten bestellen uit de online catalogus die je niet terug vindt in onze webshop?
Stuur je bestelling door naar info@hannemore.be, we staan steeds voor je klaar.

Warme groeten
Team HanneMore

 

LR Health & Beauty

 

engagement

Kwaliteitslabel SGS Institut Fresenius

SGS Institut Fresenius

Kwaliteitslabel International Aloe Science Council