Webshop HanneMore Color and Style in Fashion Mobile logo hannemore

Workshops

De workshops zijn geschikt voor particulieren, bedrijven, team building, verenigingen en scholen.
Tip! Leuk idee als vrijgezellenhappening, verjaardagsactiviteit, … met een extraatje voor het feestvarken.  🙂

De workshops kunnen afzonderlijk gevolgd worden of in series van twee opeenvolgende sessies of meer, bijvoorbeeld “kleur” combi “stijl”, of “stijl” combi “sjaalknopen”, …

Kleine groepjes tot een 6-tal personen maakt het mogelijk om iedereen individueel advies te geven.
In grote groepen van +6 deelnemers krijgt iedereen praktische tips & tricks en worden de deelnemers actief betrokken aan de hand van voorbeelden uit de groep.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en persoonlijke wensen kunnen er workshops op maat uitgewerkt worden inhouse of op een externe locatie. Tarief op maat, de duurtijd en eventueel bijkomend instructiemateriaal voor de deelnemers zijn afhankelijk van de noden.

Organiseer jouw eigen workshop samen met vriendinnen of sluit aan bij één van de workshops georganiseerd door HanneMore en stuur een mailtje naar info@hannemore.be.


Kleur - workshop kleur en stijl - hannemore

Kleur
Reis mee doorheen de vier seizoenen en maak kennis met hun kleuren en psychologie. Naast de effecten van kleuren ontdek je in deze boeiende wereld jouw eigenste plekje, jouw kleurtype en topkleuren, … en nog zoveel meer … In de workshop kleur ontdek je o.m. jouw kleurtype, psychologie, contrasten, …
Kleurenpaspoort niet inbegrepen.
dames 60 EUR/p.p. en heren 50 EUR/p.p. – min. 3 en max. 6 deelnemers
duurtijd 4u

 

 

 

 


Stijl - workshop kleur en stijl - HanneMore Color and Style in FashionStijl

We starten met het bespreken van onze “+” en “-” punten. Per deelnemer wordt de botstructuur en letter bepaald. We hebben het over belijningen, stofkeuzes, texturen, prints, … We doorlopen heel wat algemene tips. Nadien bespreken we de persoonlijke stijltips specifiek gericht op jouw figuur.
Breng gerust kledingstukken of foto’s mee die je wilt bespreken.
Stijlpaspoort niet inbegrepen. Dit kan ter plaatse aangekocht worden aan 30 EUR per paspoort of nabesteld worden via de webshop.
dames 60 EUR/p.p. en heren 50 EUR/p.p. – min. 3 en max. 6 deelnemers duurtijd 4u

 

workshop parfum

 

Parfum
Parfumeren is de finishing touch van een feel-good moment vol persoonlijke verleiding en behagelijkheid. Tijdens deze workshop krijg je de geur te pakken en smaak je het verhaal achter parfum in een mix van theorethische kennis en praktische belevenis.

Incl. print-out van de presentatie en 100 ml eau de parfum naar keuze.
45 EUR/p.p. – min. 3 en max. 6 deelnemers
duurtijd 3u

 

 

 

Wat een ge-zicht!
Bij een welkomstdrankje onderscheiden we 8 gelaatsvormen. Je kijkt voor jezelf tot welke gelaatsvorm je behoort. We bespreken jouw tips rond kapsels, brillen, halskettingen en oorbellen. Daarna ga je zelf aan de slag.
Breng gerust ook jouw eigen accessoires mee voor persoonlijk advies.

30 EUR/p.p. – min. 3 en max. 6 deelnemers
duurtijd 2u30

 

 

Sjaalknopen
Vervang een halsketting ook eens door een sjaal! Een sjaal is ook gemakkelijk te combineren met je kledij. Het geeft jouw outfit een andere uitstraling. Ontdek tal van ideeën en technieken om jouw sjaal steeds op een verrassende manier dragen.
Net een tikkeltjes anders …

Inclusief sjaal uit de basiscollectie.
45 EUR/p.p. – min. 3 en max. 6 deelnemers
duurtijd 2u30